コンテンツ
島野菜 野菜の日(沖縄県)
沖縄で古くから郷土料理に使われ、沖縄の気候風土に適合した伝統的農産物は「島野菜」と呼ばれています。温暖な気候とミネラル豊富な土壌で育まれた島野菜は栄養満点。滋味あふれる美味しさで、昔も今も県民の食を支えています。
Traditional agricultural products adapted to Okinawa’s climate and used in local cuisine for centuries are called “island vegetables.” Grown in the warm climate and mineral-rich soil, island vegetables are full of nutrients. They are tasty and full of flavor, and have supported the diet of the people of Okinawa in the past and today.
Okinawa Prefecture
photo by Noriko Uchihara(NO MARK Inc.)
沖縄の毎日を旅する「OKINAWA365」
好評発売中!
沖縄のWEB屋が作った写真集
「OKINAWA 365」
沖縄愛をふんだんに詰めこんだ究極の写真集。
県内出身・在住のメンバーだからこそ知る
ディープなネタを集めました。